Logo

Sauce med oksebouillon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 spsk oksebouillon
½ liter kogende vand
15-20 gram margarine eller smør
1 spsk hvedemel
1 tsk melis
1 spsk balsamoco eddike (rød)
lidt madkulør
 
Bouillon opløses i kogende vand, må gerne stå og køle af.
Margarinen smeltes, og bages op med melet
bouillonen tilsættes lidt ad gangen,
1 tsk melis og ca. 1 spsk rød balsamico eddike og lidt madkulør tilsættes.
Koges igennem et minuts tid.
 
En dejlig og nem sauce til frikadeller, medister, koteletter eller lign. retter. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.980 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her