Logo

Gulerodssuppe med flødeost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 store løg
margarine
1 l vand
2 grønsagsterninger
4 store gulerødder
200 g flødeost natural

2 store løg skæres i skiver og svitses i lidt margarine.
Vandet, grønsagsterningerne og gulerødderne tilsættes.
Suppen smages til med salt og hvid peber og til slut koges den op og
flødeosten tilsættes.

Tips: server Pølsehorn til...

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.404 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
72308-04-2010 17:55:57 Hanne
Suppen bliver ekstra delikat hvis man tilsætter finsnittet porre, og ved anretning kommer lidt sprødsteg bacontern på toppen

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her