Logo

Gulerods-appelsinsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg gulerødder
1 hakket løg
60 g smør
1 l hønsekødssuppe
saft af 2 - 3 appelsiner
1 dl piskefløde
strimler af skallen af en appelsin
salt og peber
 
Smørret smeltes i en gryde, tilsæt løg og derefter gulerødderne og lad det simre, til det er meget mørt.
Det spædes op med hønsekødssuppen og blendes.
Lige før serveringen tilsættes appelsinsaften.
Den skal kunne smages, men ikke være dominerende.
I sidste minut kommes appelsin og fløden i suppen som smages til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.536 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her