Logo

Helstegt knurhane med porre, bacon, lime og hvidløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser

4 knurhaner eller anden velegnet fisk
1 porre i skiver
10 skiver bacon i tern
1 lime i skiver
8 fed hvidløg
Olie til stegning
Salt, peber

* Tilberedning 
Steg fiskene i olie.
Tilsæt bacon, porre, hvidløg og lime og lad det stege under svagt blus i 5-10 min.
Krydr med salt og peber og server.
Let fx. på camping
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 3.321 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her