Dej:
125 g koldt smør
125 g hvedemel
3 spsk sukker
Creme:
1 dl piskefløde
50 g pistaciemasse
Dej:
Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet.
Saml hurtigt dejen.
Stil den tildækket i køleskabet i mindst ½ time.
Rul dejen ud på et meldrysset bord til en ca. ½ cm tyk dejplade.
Stik runde kager ud med en dejstikker ( ca 41/2 cm i diameter).
Saml den overskydende dej og gentag udstikningen, til der er ca. 32 kager.
Læg kagerne med overfladen nedad på sukkerdrysset bagepapir.
Rul kagerne let med en kagerulle, så de bliver til ovale vafler.
Læg dem med sukkersiden opad på en plade med bagepapir.
Bag vaflerne midt i ovnen. Lad dem køle af.
Bagetid: Ca. 8 min. ved 200°C
Creme:
Kom fløde og pistaciemasse i en skål og pisk blandingen i ca 3 min. til en
luftig creme.
Ved servering: Læg kagerne sammen med cremen.