Logo

Snegle i smørsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Forret

24-36 snegle fra dåse

Sauce:
2 finthakkede skalotteløg
2 finthakkede hvidløg
1 dl hvidvin
½ dl tør Nouilly Prat
100-200 g usaltet smør
citronsaft
salt og peber
2 spsk hakket persille

Kog hvidvin og Nouilly Prat ind med løg og hvidløg til ½ dl Pisk smørret i, lidt ad gangen, og pisk godt til en jævn sauce. Hvis saucen skiller, kan den samles ige med en spsk iskoldt vand. Smag til med salt, peber og citron. Lige inden serveringen varmes sneglene igennem i saucen og persille røres i.

Serveres med et godt flûte.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.350 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her