48 kogte snegle
48 sneglehuse
2 skalotteløg
1 dl chablis (hvid bourgogne)
1 stk kødekstrakt
200 g smør
2 fed hvidløg
2 bdt persille
salt
peber
reven muskat
Lad sneglene dryppe af. Gem lagen.
Pil løgene, og hak dem fint.
Hæld dem i lagen med peber og chablis.
kog det ind til det halve ved svag varme.
Tilsæt kødekstrakt.
Rør smørret blødt.
Tilsæt finthakket løg, persille og presset hvidløg.
Smag til med salt, peber og muskat.
kom lidt lage i hvert sneglehus, derefter en snegl, og tilsidst et låg af kryddersmørret.
Sæt sneglene med åbningen opad i sneglepanden eller i en bradepande i et tykt lag salt, så de ikke vælter.
Varm dem i ovnen ved 200 º i ca 15 min.
Server sneglene med varme flûtes og chablis.