3 store squash
1 ½ dl hakket løg
1 ½ dl hakket bladselleri
2 spsk smør eller margarine
2 spsk hvedemel
2 ½ dl mælk
1 æggeblomme
2 spsk fløde
2 spsk revet cheddarost
50 g hakkede valnødder
2 spsk revet parmesanost
Flæk squashene på langs og læg dem i kogende vand i 5 minutter.
Skrab pulpen ud og læg skallerne med bunden i vejret til afdrypning.
Svits løg og bladselleri i smørret, til de er knap møre, drys melet på og rør mælk og hakket pulp i lidt ad gangen.
Pisk æggeblommen med fløden, rør det med lidt af saucen, kom det i gryden og varm det hele igennem under omrøring.
Tilsæt cheddarosten og de hakkede valnødder og rør rundt, til osten er smeltet.
Smag til med salt og peber og fyld osteblandingen i squashskallerne.
Drys med parmesanost og bag dem ved 200ºC, til osten er smeltet.