Logo

Squash- og linsegratin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

125 g flækkede røde linser
1 spsk olivenolie
1 hakket løg
1 fed hvidløg
1 spsk tomatpuré
50 g havregryn
1 spsk citronsaft
2 tsk hakkede krydderurter

Fyld:
1 squash

2 æg, sammenpiskede
1 spsk grahamsmel
½ dl skummetmælk
Salt og peber
50 g cheddarost

Kog linserne i dobbelt så meget vand som deres egen volumen i ca. 10 minutter, hæld vandet fra.
Opvarm olien og svits løgene i 3-4 minutter, tilsæt hvidløg og lad det simre i 2 minutter.
Tag gryden af varmen og tilsæt de kogte linser, tomatpure, havregryn, citronsaft og urter.
Smages til med krydderier. Blandingen skal være tyk nok til at hænge sammen.
Hvis linserne er lidt fugtige stilles gryden tilbage over varmen så de kan koge lidt sammen.
Bunden og siderne på en 20 cm tærteform beklædes med blandingen.

Fyldet:
squashen dampes let i 4 minutter.

Pisk ægget sammen med melet og tilsæt mælken.
Den kogte squash røres ned i og der krydderes.
Fyldet kommes i tærteformen og dækkes med revet ost.
Bages ved 190ºC i 20 minutter.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.137 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her