Bisquitbunde:
100 g finthakkede valnøddekerner
100 g sukker
2 æggehvider
Chantillycreme:
2 ½ dl piskefløde
flormelis
kornene fra ½ stang polynesisk vanilje
Tilbehør:
100 g blåbær
250 g sveskeblommer
2 ½ dl vand
150 g farin
½ stang polynesisk vanilje
*
Bisquitbunde: Piske hviderne næsten stive og bland sukkeret i lidt efter lidt til hviderne er helt stive.
Vend de hakkede valnødder forsigtigt i.
Massen smøres på smurt bagepapir og bages lysebrun i 200ºC varm ovn.
Vendes ud på sukkerstrøet bagepapir og udstikkes til fire runde
portionsbunde.
Tilbehør: Blåbær og sveskeblommerne, som er skåret i både, overhældes med sukkerlagen som forinden er kogt på vand, farin og den flækkede
vaniljestang. Afkøles.
Chantillycrème: Piskefløden stiftpiskes og smages til med lidt flormelis samt kornene fra vaniljestangen.
Anretning: Kagebundene dryppes med sukkerlage.
Blommerne anrettes smukt derpå.
Der toppes med Chantillycrème og pyntes af med blåbær.