Logo

Chocoladeis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 æggeblommer
4 spsk flormelis
150 g mørk chokolade
5 små makroner 
½ l. piskefløde

Pisk æggeblommerne godt med flormelis
Smelt chokoladen og rør den i æggemassen
Bland groftknuste makroner i
Pisk fløden til skum og vend den i.
Kom ismassen i en form og frys den i et par timer - rør i den hver ½
time (i alt 3 gange), så fyldet ikke synker til bunds

Tips: Æggeblommerne skal være pasteuriserede, for at undgå salmonellabakterier.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.501 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her