Logo

Chokoladesauce 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

60 g sukker
4 spsk vand
225 g mørk bitter chokolade
1 tsk vaniljesukker
30 g smør
 
Brug en god chokolade til denne sauce.
Varm sukker og vand op, til sukkeret er smeltet.
Bring det i kog og tag gryden fra varmen.
Bræk chokoladen i små stykker og rør dem i sukkerlagen, til den er helt
smeltet.
Pisk vanilje og smør i saucen og server den varm eller kold.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.196 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her