Logo

Chokoladeflødesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 ½ dl piskefløde
250 g mørk bitter chokolade eller hvid chokolade
 
Varm fløden op i en lille gryde til den er varm, men ikke kogende.
Tag gryden fra varmen og tilsæt chokoladen brækket i mindre stykker.
Rør til chokoladen er smeltet og saucen er ensartet.
Serveres varm eller kold.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.185 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her