Logo

Solbær is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg solbær
3 dl vand
300 g rørsukker
4 æggehvider
3 dl piskefløde
 
Skyl solbærrene, nip dem og kog dem sammen med halvdelen af sukkeret. Skal koge helt ud.
Si saften fra og afkøl den.
Pisk æggehviderne stive og pisk resten af sukkeret i lidt ad gangen.
Rør den iskolde solbærsaft i og vend den stiftpiskede fløde i.
Hældes i en form og fryses minimum til næste dag.
Serveres med flødeskum og hele bær.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.946 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her