Logo

Spinat salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 gram frisk spinat
150 gram daggammelt brød i små tern (uden skorpe)
100 gram bacon i tern
2 hårdkogte æg
lidt hakket hvidløg
evt. lidt revet parmesan ost

Dressing af:
1 del. hvidvinseddike
3 del olivenolie
salt og peber

Kom den skyllede, nippede spinat i en skål.
Tør brød gyldent i ovnen eller rist brød stykkerne på en pande med lidt olie og hakket hvidløg.
Rist bacontern sprøde på panden og hæld fedtet fra.
Kom ternene på et stykke fedtsugende papir.
Hak æggene groft.
Kom brødterninger, bacon og æg i spinaten og vend dressingen nænsomt i lige før serveringen.
Fold evt. lidt reven parmesan ost i.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.567 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her