Logo

Græskarsuppe med bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg græskar i terninger (fx. pumkin-græskar store orange med gult kød)
7 dl vand
½ bouillonterning (grønsags)
1 løg i kvarte
1 tsk salt og peber
evt. 1 spsk fløde 13%
150 g bacon- evt. kalkun i tern
2 gulerødder revet groft
 
Grækarternene koges sammen med vand tilsat bouillonterning, løg og salt i 20-30 minutter.
Afkøles og blendes.
Smages til med 1 spsk fløde 13, salt og peber.
Baconen i tern brunes på panden. Fedtet hældes fra og smides ud.
Gulerødderne svitses med ganske kort. De må ikke blive bløde.
Suppen hældes op. Gulerødder og bacon kommes i.
Serveres med masser af godt brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.856 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her