Logo

Spinatsuppe med lime og chilibrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g spinat
1 løg
½ spsk olie
¾ l. hønse- eller grønsagsbouillon
75 g flødeost
 
Chilibrød af:
4 skiver Italiensk brød
1 fed hvidløg
1 spsk olie
revet skal af 1 lime
finthakket chili efter smag
 
Spinaten ordnes og skæres i grove strimler.
Løget hakkes fint og svitses i olie i en gryde.
Bouillonen hældes i og suppen koges op.
Osten smeltes i suppen, der koger op igen under konstant omrøring. Spinaten kommes i suppen, der tages fra pladen.
Suppen smages til med salt og peber.
Chilibrød:
Brødet ristes og gnides med hvidløg.
Olien blandes med limeskal og chili og dryppes på brødet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.336 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her