Logo

Spinatsuppe med lynstegte strimler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 gr. skinkesnitzler
200 gr. frisk spinat eller 150 gr. frosne kugler
¼ blomkål
3 gulerødder
1 spsk olie
1 l. hønsekød suppe
100 g æg nudler
1-2 spsk soyasauce
Tilbehør: flûtes
 
Rens spinat
Skyl og rens blomkål
Skær gulerødder i skiver og skær evt. hver skive ud som en blomst.
Kog æg nudlerne
Skinken skæres i tynde strimler
Varm en wok eller stegegryde op og kom halvdelen af olien i.
Steg kødet og lad det danne skorpe tag kødet op på en tallerken
Svits grønsagerne tilsæt suppen og varm den op.
Tilsæt spinaten og kog suppen i 2-3 min.
Tilsæt kød og ægnudler.
Smag til med soya sauce og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.432 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her