Skipper Skræks livret som en nem suppe. Server suppen med et
drys forårsløg og knasende sprøde ostebrød med skinke.
4 personer. Arbejdstid: 30 min. Stege-/kogetid: ca. 12 min.
#
Spinatsuppe:
1 løg
2 kartofler
1 spsk smør
600 g spinat
1½ liter hønsebouillon
salt og peber
Grillede ostetoasts:
8 skiver groft hvedebrød
8 skiver kogt skinke
200 g ost
Drys:
1 bundt forårsløg
Pil løget, og hak det fint.
Skræl kartoflerne, og skær dem i terninger.
Svits løg og kartofler i en gryde med smør i et par min.
Skyl spinaten, og vend den med løg og kartofler.
Tilsæt bouillon, og kog op.
Lad suppen koge i 10 min.
Blend suppen, og smag til med salt og peber.
Rist brødet på den ene side under ovngrillen.
Vend brødene, læg en skive skinke på hver, og drys med revet
ost.
Grill brødene igen, til osten smelter og bliver gyldenbrun.
Rens forårsløgene og hak dem fint.
Server suppen med et drys forårsløg og ostetoasts.