Server små lækkerier
uden brug af kniv og gaffel til studenterbuffeten eller sankthansaften.
Opskriften er nem at gå til, og det meste kan forberedes i god tid, inden
gæsterne kommer.
Arbejdstid: 20 min. Ikke fryseegnede. Opskriften er til 8 personer.
#
1 pakke smørtyve
125 g flødeost
75 g blåskimmelost
2 spsk purløg (fintsnittet)
2 spsk krydderurter fx timian, basilikum, oregano (finthakket)
1 tsk hvidløg (knust)
¼ tsk friskkværnet sort peber
1-2 bdt radiser
*
Lad de to slags ost
få stuetemperatur og pisk dem sammen med de øvrige ingredienser.
Anret i en skål med smørtyve
og rensede radiser som tilbehør eller fyld osten i smørtyvene med en teske og
pynt med radiser.
Tip: Erstat evt.
smørtyve med små stykker knækbrød, rugkiks eller ristet brød.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin