Logo

Smørtyve med rørt ost og radiser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Smørtyve med rørt ost og radiser

 

Server små lækkerier uden brug af kniv og gaffel til studenterbuffeten eller sankthansaften. Opskriften er nem at gå til, og det meste kan forberedes i god tid, inden gæsterne kommer.

Arbejdstid: 20 min. Ikke fryseegnede. Opskriften er til 8 personer.

 

#

1 pakke smørtyve

125 g flødeost

75 g blåskimmelost

2 spsk purløg (fintsnittet)

2 spsk krydderurter fx timian, basilikum, oregano (finthakket)

1 tsk hvidløg (knust)

¼ tsk friskkværnet sort peber

1-2 bdt radiser

*

 

Lad de to slags ost få stuetemperatur og pisk dem sammen med de øvrige ingredienser.

Anret i en skål med smørtyve og rensede radiser som tilbehør eller fyld osten i smørtyvene med en teske og pynt med radiser.

 

Tip: Erstat evt. smørtyve med små stykker knækbrød, rugkiks eller ristet brød.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.691 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her