Logo

Små krydrede kødboller med salsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Små krydrede kødboller med salsa

 

Kødbollerne er krydret med chili og spidskommen. En meget populær snack med skøn salsa

ca. 30 stk. Arbejdstid: 30 min. Stegetid: 10 min.


#

400 g hakket kyllingekød eller kalve- og svinekød

1 revet løg

50 g rasp

1 æg

1 knust fed hvidløg

1 finthakket chili

1 tsk oregano eller

1 spsk friskhakket

1 tsk stødt spidskommen

salt og peber

olie til stegning

 

Salsa:

2 tomater

1 majskolbe

1 avocado

1 chili

1-2 lime

sukker, salt og peber

frisk koriander

 

Tilbehør:

tortillachips

*


Rør kødet sejt med 1 tsk salt, og tilsæt de øvrige ingredienser.

Form kødet til små kugler, og steg dem gyldne og gennemvarme på en pande med olie.

 

Skær tomaterne i kvarte, skrab kernerne ud, og skær tomat kødet i små terninger.

Træk bladene af majskolben, og skær kernerne af med en kniv.

Udsten avocadoen, og skær frugt kødet i små terninger.

Rens chilien, og hak den fint.

 

Bland tomater, majs og avocado i en skål, og tilsæt chili og limesaft.

Smag til med sukker, salt og peber og drys med friskhakket koriander.

 

SERVER kødbollerne med salsa og dip. Sæt et lille glas med tandstikkere ved kødbollerne.

 

Små krydrede kødboller med salsa

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.258 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her