Logo

Snup en søndags-snapas der også er lækker på en hverdag

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Snup en søndags-snapas der også er lækker på en hverdag

 

Kombinationen af snaps og tapas (små, spanske lækkerier) bliver i den skandinaviske version til .snapas" . Nyd de små hapsere og skyl efter med iskold snaps.

 

Sennepsgravad laks med dild

Arbejdstid: 15 min. Marinering: 1 døgn. Ikke fryseegnet. 4 personer.

 

#

100 g fersk laks (uden skind og ben)

1 spsk sukker (eller farin)

1 spsk æbleeddike

1 tsk dijonsennep

½ tsk groft salt

peber (friskkværnet)

frisk dild (fintsnittet)

evt. brød

*

 

Rør sukker, eddike, sennep, salt og peber sammen og vend laksen i marinaden.

Stil den tildækket i køleskabet natten over.

Skær laksen i skiver eller tern og vend dem i dild.

Sæt dem på gafler eller spyd eller anret på brød.

 

Sild med kartoffel og kapers

Læg halve Christiansøsild eller benfri sild omkring små kogte kartofler og pynt med en lille løgring og et par kapers.

Sæt på spyd eller gafler eller anret på kvarte skiver rugbrød.

 

Rullepølse med sky og rå løg

Læg et stykke sky på hver skive rullepølse.

Rul sammen og sæt på en gaffel/spid med en lille skive rødløg omkring eller anret på rugbrød.

 

Ristet rugbrød med ost og tyttebær

Rør 50 g frosne tyttebær sammen med 1 ½ spsk sukker og mos dem evt. let med en gaffel.

Anret moden ost (fx brie) på kvarte skiver let ristet rugbrød og pynt med tyttebær.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.407 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her