En absolut perfekt burger. Langtidsstegt og supermør
ribbensteg, hjemmesyltede agurker, der smager både surt og sødt, en blød og
luftig burgerbolle og en sprød og fedtet coleslaw. Det er altså et ret komplet
og lækkert måltid. Sådan en burger kan gøre de fleste glade!
# Det skal du bruge til 10 stk:
10 burgerboller (opskrift på hjemmebagte burgerboller)
1 langtidsstegt ribbensteg (opskrift på mør ribbensteg)
syltede agurker (opskrift på hjemmesyltede agurker)
Rødkålsslaw:
1 lille rødkål (½ stort)
400 g cremefraiche, 18%
50 g mayonnaise
2 spsk brun farin
2 spsk appelsinsaft
1 tsk salt
*
Sådan laver du en sprød og snasket rødkålsslaw:
Kom alle ingredienserne – undtagen rødkål – i en skål og rør det sammen til den
brune farin er opløst.
Smag dressingen til.
Snit rødkålen meget fint og vend det i dressingen.
Sådan laver du en superlækker ribbenstegsburger:
Halver en burgerbolle.
Kom rødkålsslaw i bunden, top med syltede agurker og til
sidst et par skiver supermør ribbensteg.
Kom toppen af burgerbollen på og server.
Tips: Coleslawen kan sagtens laves dagen i forvejen.
Forestil dig en sommeraften, hvor du skal forkæle din
familie og gæster. Ribbenstegsburger må også være den perfekte mad til, når
huset bliver fyldt med unge mennesker? Sådan en hjemmelavet og velsmagende
burger vil jeg i hvert fald altid sætte pris på uanset anledning.
Her på siden kan du også finde opskriften på luftige
hjemmebagte burgerboller, nemme syltede agurker og den langtidsstegte
ribbensteg. Burgeren bliver altså bare det bedre, når du har lavet det hele
selv. Jeg håber, at du bliver lige så
vild med den hjemmelavede ribbenstegsburger som jeg!