Logo

Bacon-, salat- og tomatdip

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bacon-, salat- og tomatdip

 

BLT står for bacon, lettuce (salat), tomato - og er en klassisk amerikansk sandwich. Her har vi brugt ingredienserne til en lækker dip.

4 personer. Arbejdstid: 15 min. Stegetid: 5 min.

 

#

150 g bacon i skiver

1-2 tomater

1 bundt rucolasalat

75 g mayonnaise

1½ dl kvark eller cremefraiche

salt og peber

 

Tilbehør:

fx brød eller sprøde grønsager

*

Steg baconskiverne sprøde på en pande, og dryp dem af på et stykke køkkenrulle.

Hak dem i små stykker.

Skær tomaterne i kvarte, og skrab kernerne ud.

Hak frugtkødet med en kniv.

 

Skyl rucolasalaten, og hak den fint.

Rør mayonnaise sammen med kvark eller cremefraiche, og rør de øvrige ingredienser i.

Smag til med salt og peber.

Server fx med små stykker ristet brød eller sprøde grønsager som fx bladselleri, hjertesalatblade eller grønne asparges.



Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.637 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her