Her er en ægte New
York klassiker nyd den som et let aften måltid, tilbehør til en suppe eller pak
den ned i madkassen til en superlækker frokost.
Arbejdstid: 10 min.
Ikke fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.
#
2 bagels
75 g flødeost
150 g røget laks i
skiver
1-2 tomater (skiver)
brøndkarse eller
rucolasalat
½ rødløg (tynde
skiver)
salt og peber
*
Smør to flækkede
bagels med flødeost og drys med salt og friskkværnet peber.
Læg dem sammen med
skyllet salat eller brøndkarse, lakseskiver, tomatskiver og ganske tynde skiver
rødløg.
TIPS: Bagels kan
købes frosne og tøs op ved stuetemperatur eller i ovnen - se pakkens anvisning.
Eller bag dine egne
bagels HER
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin