Logo

Bagel med røget laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bagel med røget laks

 

Her er en ægte New York klassiker nyd den som et let aften måltid, tilbehør til en suppe eller pak den ned i madkassen til en superlækker frokost.

Arbejdstid: 10 min. Ikke fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

2 bagels

75 g flødeost

150 g røget laks i skiver

1-2 tomater (skiver)

brøndkarse eller rucolasalat

½ rødløg (tynde skiver)

salt og peber

*

 

Smør to flækkede bagels med flødeost og drys med salt og friskkværnet peber.

Læg dem sammen med skyllet salat eller brøndkarse, lakseskiver, tomatskiver og ganske tynde skiver rødløg.

 

TIPS: Bagels kan købes frosne og tøs op ved stuetemperatur eller i ovnen - se pakkens anvisning.

Eller bag dine egne bagels HER



Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.430 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her