Kyllingebryst i en blanding af panko rasp og parmesan inden
luftstegning i 15 min. Det er den eneste schnitzelopskrift, du har brug for fra
nu af!
15 min forberedelse. 15
min kogetid. 4 portioner
# Ingredienser
4 x 180 g kyllingebrystfileter
100 g (2 kopper) panko brødkrummer
20 g (¼ kop) fintrevet parmesanost
1 æg, let pisket
2 spsk mælk
50 g (1/3 kop) almindeligt hvedemel
nolie spray
Citronbåde, til servering
* Tilberedning
Læg et kyllingebryst
mellem to stykker husholdningsplast.
Brug en hammer eller
kagerulle til at banke med, indtil det er 2 cm tykt.
Gentag med den
resterende kylling.
Bland panko og
parmesan i en mellemstor skål.
Pisk æg og mælk sammen
i en separat medium skål.
Kom melet på en
tallerken og krydr.
Dyp kyllingen i melet,
ryst overskydende af.
Dyp så i æg og
derefter pankoblanding, tryk fast til det dækker.
Overfør til en bakke. Dæk
til og stil i køleskabet i 15 min.
Forvarm airfryeren til
200 °C i 3 min.
Sprøjt kyllingen med oliespray.
Anret halvdelen af
kyllingen i et enkelt lag i airfryerens kurv.
Indstil timeren til 12
min.
Kog, vend kyllingen
halvvejs, indtil den er gylden og gennemstegt.
Overfør til en
tallerken og dæk med folie for at holde varmen.
Gentag med den
resterende kylling.
Server schnitzler med
citronbåde.
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person, Menuer, For børnekokke, eller Mad på 30 min og meget mere
Få de bedste madopskrifter med madABC.dk - Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------