Med få ingredienser er denne airfryer-opskrift fuld af smag.
Server disse velsmagende ruller med ris eller stegte kartofler til brunch eller
frokost.
15 min forberedelse. 20
min kogetid. 2 portioner
# Ingredienser
1 kyllingebrystfilet
90 g dåse majs
60 g flødeost, ved stuetemperatur
40 g (½ kop) revet osteblanding (fx 3 slags)
1 spsk hakket frisk koriander
4 skiver bacon
Tomatsalsa, til servering
* Tilberedning
Brug en lang skarp kniv til at skære kyllingebrystet midt
over på langs.
Brug en kødhammer til at støde kyllingebrysterne ud til ca.
5 mm tykke.
Kom majs, flødeost, osteblanding og koriander i en skål.
Top det ene kyllingestykke med halvdelen af blandingen.
Top det resterende kyllingestykke med den resterende
blanding.
Rul forsigtigt fra den korte ende af kyllingen til at
omslutte.
Pak hvert stykke kylling ind i to stykker bacon. Fastgør med
tandstikker.
Spray airfryerens kurv med olie.
Læg kyllingen i kurven og luftsteg ved 180 °C i 15 min, eller
indtil den er gennemstegt.
Vend halvvejs igennem tilberedningen,
Kassér tandstikkerne. Skær kyllingen i skiver og server med
salsa.
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person, Menuer, For børnekokke, eller Mad på 30 min og meget mere
Få de bedste madopskrifter med madABC.dk - Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------