Logo

Yoghurtis med jordbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g friske jordbær
2 dl ylette
2 blade husblas
evt. lidt mandelessens
flydende SØD
citronsaft
 
Husblas lægges i blød i koldt vand 5-10 min, vrid den herefter og smelt den. Når den er kølet lidt af, vendes den i yletten.
Smag til med SØD og evt. mandelessens.
Sæt isen i fryseren i ca. 2 timer.
Server med friske jordbær, der er skåret i halve og dryppet med lidt
citronsaft.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.642 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her