Logo

Yoghurtis med hindbærsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 æggeblommer
100 g sukker
75 g smuttede hakkede mandler
½ l yoghurt
2 æggehvider
1 dl piskefløde
 
Hindbærsauce:
250 g optøede frosne hindbær
50 g flormelis rørt i lidt vand
 
Pisk æggeblommerne lyse og cremede med sukker.
Tilsæt mandler og yoghurt.
Pisk æggehviderne stive med et rent og tørt piskeris og vend dem i yoghurtmassen.
Pisk fløden stiv og vend også den i massen.
Stil massen i fryseren. Pisk den igennem ca. hver halve time.
Når den er tyk som grød, hældes dem i en form på godt en liter og stilles fryseren til den er helt stiv.
Ved serveringen vendes isen ud på et fad.
Blend hindbær med flormelis.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.369 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her