Logo

Vodka-marineret jordbær med Crema Bella

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 l Crema Bella - Vanilje og Jordbær is
1 bk. friske jordbær
2 appelsiner
2 cl vodka
1 spsk sukker
 
Pil jordbærrene, skær dem i kvarte og læg dem i en skål.
Vask appelsinerne og skær skrællen af med en skarp kniv.
Appelsinen skæres i fileter, som presses hen over skålen med jordbær,
vodka og sukker.
Skær lidt af appelsinskrællen i fine strimler og kom dem ved.
Vend det hele forsigtigt sammen og lad det stå og marinere ved
stuetemperatur i 20 minutter.
Anret frugten i en dyb tallerken og server med den gode is.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.885 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her