Logo

Vanilleis med sød jordnøddesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 l vaniljeis
20 g smør
3 spsk sirup
75 g finthakkede jordnødder
3 spsk piskefløde
 
Skær isen i skiver og læg den på et fad.
Smørret smeltes i en gryde og sirup, nødder og fløde tilsættes.
Lad saucen småkoge i ca. 2 minutter før den hældes over isen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.720 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her