Logo

Vanilleis uden æg på bærcoulis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 ½ dl økologisk sødmælk
50 g sukker
1 flækket vaniljestang
1 stk kanel hel
125 ml sød kondenseret mælk (fås på dåse)
¼ l piskefløde
 
Coulis:
300 g blandede brombær og solbær
100 g sukker
 
Bland de fire første ingredienser, opvarm dem langsomt til kogepunktet og lad blandingen blive kold.
Fisk vanilje og kanel op, tilsæt de to sidste ingredienser og frys massen tyk i en ismaskine.
Kom den i en alubakke og sæt den i fryseren mindst et døgn.
 
Coulis: Kog bær og sukker med ½ dl vand i et par minutter.
Afkøl og mos alt gennem en si.
Server isen med coulis.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.961 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her