Logo

Vanille souffle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser

5 dl sødmælk
100 g sukker
100 g smør
100 g hvedemel
10 æggeblommer
10 stiftpiskede æggehvider
1 stangvanilje

* Tilberedning

Smør og hvedemel afbages og afkøles let.
Fløde koges op med sukkeret og marven af vaniljestangen, piskes ud i opbagningen, bages igennem til en glat dej.
Dejen afkøles, æggeblommer røres i et ad gangen.

Stift piskede hvider vendes heri: ¼ dej vendes forsigtigt i hviderne, røres let.
Hviderne vendes med resten af dejen.
Massen fyldtes i sukkerstrøget smørsmurte små kuvertskåle.
Bages i ovn nederst ved 200 ºC i ca 20-25 min.
Man kan pudre den med flormelis og glasere i salamander/grill. 
 Serveres straks med tilbehør.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.713 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her