Logo

Tunfiskemousse med grønt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 blade husblas
2 ds tun i vand
2 ½ dl cremefraiche
2 gulerødder
1 stilk blegselleri
4 forårsløg

Skræl eller skrab gulerødderne, skær dem i små terninger og giv dem 2-3 minutters kogning i letsaltet vand.
Hæld vandet fra og lad gulerødderne blive kolde.
Udblød husblasen i koldt vand.
Hæld væden fra tunfisken og pisk tunfisken igennem med en elpisker. Bland cremefraiche i og krydr med salt og peber.
Knug husblasen fri for vand og smelt den over vandbad.
Lad den blive håndvarm.
Rør husblasen i en tynd stråle i tunfiskeblandingen.
Kom gulerodsterninger og fintsnittet blegselleri og forårsløg i.
Kom blandingen i en form og lad den stive på et koldt sted.
Server tunfiskemoussen med cremefraiche, der er smagt til med salt, peber og citronsaft og tilsat hakket grønt fx. persille og/eller dild.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.610 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her