Logo

Tun mousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 ds tun i vand
2-4 dl cremefraiche 18%
200 gram blødt smør
1 ds rød kaviar
2 spsk citronsaft
salt og peber
 
Tunen blandes let i en skål, 2-4 dl cremefraiche blandes i, ønskes en fast mousse, skal der kun bruges cirka 2,5 dl
Smør vendes i, sammen med salt, peber og citron.
Til sidst tilsættes kaviar, vend det forsigtigt i.
Server med lune flûtes... en lækker forret/dessert på fem minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.540 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her