Opskrift til 6-8 personer (efter en større middag rækker den til mindst 10-12 personer)
1 pakke 400 g Savoiardi
4-6 æg
400 g Mascarpone
4 spsk sukker
1 tsk vaniljesukker
Ca. 2 dl stærk espressokaffe (kaffen kan delvis erstattes med marsala eller likør)
Revet mørk chokolade eller bitter kakao
Firkantet fad med høj kant (ca. 20 x 30 cm)
Pisk æggeblommer og sukker til luftig creme. Pisk æggehvider og vaniljesukker stive.
Rør mascarpone i æggeblommecremen. Vend forsigtigt æggehviderne i cremen.
Dæk fadbunden med et tyndt lag creme.
Vend savoiardi hurtigt i kaffen og læg et lag savoiardi tæt og lige, side om side.
Dæk med et lag creme og drys med reven chokolade.
Lav nu et nyt lag kaffedyppede savoiardi
Husk, det er vigtigt savoiardilagene ligger kryds
Dæk igen med et lag creme og drys med chokolade.
Lav 2 eller 3 lag savoiardi efter ønske (husk at lægge lagene kryds)
Dæk med film og stil Tirami su i køleskab.
Lad hvile ca. 24 timer