Desserten kan forberedes et par doge forinden servering. Blot må den ikke lægges sammen før i sidste sekund.
3 lag fillo dej
1 spsk koldpresset raps olie
1 spsk sesamfrø
Syltede tropiske frugter:
½ ananas
1 mango
1 papaya
2 spsk honning
150 g rå rørsukker
1 dl æblemost
saft af ½ citron
Kokoscreme:
½ l græsk yoghurt
5 spsk kokosmælk
saft af ½ lime
Frugter:
Skær frugterne i tynde både, kog dem møre over svag varme med de øvrige ingredienser og stil til afkøling.
Creme: Rør yoghurten med kokosmælk og limesaft.
Pensl hvert lag fillodej med rapsolie og læg dem ovenpå hinanden.
Drys med sesamfrø og skær fillodejen ud i 16 firkanter.
Læg dem på en bageplade med bagepapir og bag dem ved 1800 i ca. 8 minutter.
Portionsanret desserten:
Læg skiftevis fillobund, frugt og kokoscreme. Afslut med et lag fillo.