Logo

Svesketrifli 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g makroner
500 g svesker
10 g kartoffelmel
1.3 dl piskefløde 38%
1 spsk cognac
 
2.5 dl letmælk
2 æggeblommer
65 g sukker
15 g hvedemel
½ spsk vanilje
        
Stenfri svesker koges og jævnes lidt med en jævning af kartoffelmel og
vand.
Makroner lægges i bunden af en skål og stænkes med cognac.
Sveskerne fordeles på makronerne, og kagecremen hældes over.
Derefter pyntes med halvdelen af flødeskummet i kanten.

 
Kagecreme: Æggeblommer, sukker, hvedemel og vanilje røres godt sammen og
hældes i den kogende mælk i det øjeblik, den tages af ilden.
Cremen bringes derefter i kog (pas meget på den ikke brænder på).
Når cremen er kold blandes den med halvdelen af flødeskummet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.471 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her