Logo

Stenbidermousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 røget stenbider
75 g renset stenbiderrogn
frisk dild eller purløg
1-2 tsk citronsaft
1 pasteuriseret æggehvide

Flæk den røgede stenbider, fjern ben og del kødet i mindre stykker.
Rør stenbiderkød og -rogn sammen og tilsæt fintsnittet dild eller purløg.
Smag til med citronsaft, salt og peber.
Pisk æggehviden stiv med en knsp. salt og vend den i fiskemassen.
Fordel moussen i små kokotter og stil dem koldt indtil servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.529 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her