Logo

Stegte æbler på en anden måde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¾ kg æbler
200 g farin
50 g skoldede rosiner
25 g smuttede, hakkede mandler
100 g rasp
50-75 g smør
2 dl piskefløde
1 tsk vanilje

Æblerne skylles, skrælles og deles. Kernehus, blomst og stilk skæres fra. Æblerne snittes i tynde både. Halvdelen lægges i et ovnfast, smurt fad, drysses med rosinerne og halvdelen af farinen, mandlerne og raspen. Resten af æblerne lægges over og dækkes med resten af sukkeret, mandlerne og raspen. Smørret fordeles på overfladen. Bages 1 time ved 175º.
Serveres lunkne med flødeskum, smagt til med vanilje.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.344 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her