Logo

Stegte bananer med is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 bananer
1 dl orangelikør (eller mere) evt. citronsaft
250 g nougat is
200 g friske jordbær
 
Parfait is:
3 æggeblommer
2 spsk flormelis
korn fra ½ stang vanilje
25 cl piskefløde
 
Bananerne skrælles, flækkes og lægges i et smurt, ovnfast fad.
Bananerne stænkes med likør eller evt. citronsaft efter smag.
Fadet sættes i ovnen ved 250°C, eller under grill i 10-15 min.
Skiver af is og jordbær lægges i fadet, og serveres straks.
Parfait is:
Æggeblommer, sukker og vaniljekorn piskes skummende.
Fløden piskes til skum og blandes i æggemassen.
Bland forsigtigt, men dog ikke så der ligger æg på bunden.
Cremen hældes i en form og sættes i fryseren i ca. 1 time.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.666 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her