Logo

Souffle Nougat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 dl sødmælk
100 g sukker
100 g smør
100 g hvedemel
10 æggeblommer
10 stiftpiskede æggehvider
1 stang vanilje
50 g nougat

Fløde koges op med sukker, nougat og marven af vaniljestangen, piskes ud i opbagningen, bages igennem til en glat dej.
Dejen afkøkes, æggeblommer røres i et ad gangen.
Stift piskede hvider vendes heri: ¼ dej vendes forsigtigt i hviderne, røres let.
Hviderne vendes med resten af dejen.
Massen fyldtes i sukkerstrøget smørsmurte små kuvertskåle.
Bages i ovn nederst ved 200ºC i ca 20-25 min.
Man kan pudre den med flormelis og glasere i salamander/grill. Serveres straks med tilbehør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.559 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her