Logo

Soupe de Champagne

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Frislæ frugter (hindbær, litchi, melon­kugler - udstukket med parisiennejern, jordbær, druer, ananas, blommer, kiwi, appelsinfileter, kirsebær (udstenede) og lignende.
 
2-3 slags frugtsorbet (tilbered den selv, hvis De har mulighed eller køb hos en lø­dig konditor el­ler restauratør.
 
Arranger frugterne og sorbeten på en iskold tallerken og hæld 1 glas god champagne over.
Server med fine mandelbuer og husk skeen til Champagnen.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.492 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her