Marengsene får en fin, lysebrun farve og karamelsmag af det mørke muscovado-sukker. 25 stk.
Marengs:
4 æggehvider
1,5 dl sukker
1 dl mørkt muscovado-sukker
Fyld:
250 g mascarpone
4 past. æggeblommer
2 spsk sukker
1 tsk vaniljesukker
jordbær, blåbær eller andre bær
Stil ovnen på 125°C.
Pisk æggehviderne med lav hastighed ca. 2 min.
Tilsæt begge slags sukker lidt ad gangen under piskning. øg hastigheden, og pisk til fast skum.
Lav ca. 25 marengs af massen på en bageplade med bagepapir med en ske.
Bag midt i ovnen ca. 1 ½ time. Lad afkøle.
Rør mascarponen sammen med æggeblommer, sukker og vaniljesukker.
Skær toppen af marengsene.
Kom fyldet i, læg bær og låg på - Server straks.