Logo

Søde butterdejsskaller med creme og jordbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 søde butterdejsskaller
10 Friske jordbær

Creme:
4 æggeblommer
2 tsk hvedemel
2 spsk sukker
¼ st. vanilje
2 ½ dl mælk.

Æggeblommer, hvedemel, sukker, mælk og vaniljekorn hældes i gryde og koges op under konstant omrøring, til cremen er ensartet og har en tyk
konsistens.
Cremen sættes på køl til den er afkølet.
Cremen fyldes i butterdejsskaller og jordbær skæres på langs og lægges i vifte over cremen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.009 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her