Logo

Rabarbergrød i dessertglas

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rabarbergrød i dessertglas

750 g rabarber
3 dl vand
1 dl sukker
3 spsk Maizena
Pynt:

4 spsk cremefraiche 38%
8 makroner

citronmelisse

 

A. Rens og skyl rabarberne. Skær dem i 2 cm lange stykker.

Kog rabarberne i vand i 5-6 minutter.

Rør grøden igennem og smag til med sukker.

B. Udrør Maizena i koldt vand.

Kom jævningen i lidt ad gangen og jævn grøden under kraftig omrøring.

Kog grøden igennem i 1 minut.

Server i høje glas med cremefraiche, makrondrys og citronmelisse som pynt.

 

Tips: Rabarber kan suppleres eller blandes med jordbær?
Portvin eller muskatvin passer fint til.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.338 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her