Logo

Rabarbergrød med ingefærskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rabarbergrød med ingefærskum

 

Rabarbergrød er en herlig og velsmagende nem sommerdessert, som kan spises med fx flødeskum, mælk eller lækker vaniljeis - få opskrift her.

Arbejdstid: 30 min. Kogetid: ca. 10 min. Fryseegnet. 4 personer.

 

#

600 g rabarberstilke

125 g sukker

2 dl vand

2 spsk kartoffelmel

 

Tilbehør:

1½ dl piskefløde (flødeskum)

2 tsk frisk ingefær (fintrevet)

*

 

Skær bladene og lidt af enderne af rabarberstilkene og skyl dem i koldt vand.

Skær dem i tynde skiver på ca. 1 cm.

Kog dem ved svag varme med sukker og halvdelen af vandet.

Kog i ca. 5 min., til rabarberne er næsten møre.

Rør kartoffelmel med resten af det kolde vand.

Tag gryden af varmen og rør kartoffelmelsblandingen i.

Smag til med sukker og hæld grøden i en skål.

Drys med lidt sukker, så den ikke får skind.

Server rabarbergrød let afkølet eller lun med flødeskum smagt til med ingefær.

 

Rabarbergrød med ingefærskum



Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.983 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her