Logo

Rabarber-ymerfromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

350 g rabarber
100 g sukker
½ tsk vaniljesukker
 
Fromage:
7 blade husblas
½ dl kogende vand
4 spsk sukker
evt. 15 smuttede hakkede mandler
1 tsk vaniljesukker
½ liter ymer
¼ liter piskefløde pisket til skum
 
Desuden:
50 g makroner
 
De skyllede rabarberstilke snittes fint, drysses med sukker og stilles
lunt, til de safter.
Kompotten bringes i kog og koges 5 min.
Vanillesukker tilsættes og kompotten afkøles.
Husblasen udblødes og smeltes i lidt kogende vand.
Sukker, mandler og vaniljesukker tilsættes.
Ymeren røres i lidt efter lidt.
Når fromagen begynder at blive jævn, vendes flødeskummet forsigtigt i.
Kompot og makroner lægges i en skål.
Fromagen hældes forsigtigt over.
Stilles koldt, til den skal serveres.
Kan evt. pyntes med flødeskum og revet chokolade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.618 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her