Logo

Porcelænsæbler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 æbler
100 g sukker
1 stang kanel eller ½ stang vanilje
4 dl vand
2 æggehvider
4 spsk flormelis
6 spsk hindbærsyltetøg eller rysteribs
evt. cremesauce
 
Kærnehuset stikkes ud og æblerne skrælles.
Æblerne koges i sukkerlage, der er krydret med vanilje eller kanel, til de
er knabt møre.
Kog ved svag varme.
Æblerne afdryppes og lægges i et ovnfast fad eller på tallerkener.
Der kommes syltetøj eller rysteribs i kernehus-hullerne.
Æggehviderne piskes til hårdt skum, smages til med flormelis som piskes ind i skummet.
Æblerne dækkes af marengsmassen.
Bages i en 175° varm ovn, til marengsen er gylden, ca. 10 min.
Æblerne serveres lune, og der gives evt. cremesauce til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.626 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her