3 æg
150 g sukker
50 g smør
200 g hvedemel
½ brev bagepulver
20 g gær
4 spsk olivenolie
1/8 l mælk
½ tsk finthakket appelsinskal
salt
smør til bagepapir
2-3 spsk rasp
flormelis
*
Æggene deles i i hvide og blomme.
Æggeblommerne lægges i skål sammen med sukker og piskes til hvidlig
creme.
Smørret smeltes ved meget svag varme og røres i cremen.
Hvedemel og bagepulver røres sammen og tilsættes cremen sammen med gær, olie, mælk og appelsinskaller. Æggehviderne piskes stive og vendes forsigtigt i den sammenrørte dej.
Forvarm ovnen til 180ºC.
Læg et stykke smurt bagepapir i en bradepande og hæld dejen i.
Stil kagen på midterste rille og bag den ca. 30 min.
Denne søde pizza bestrøes tilsidst med flormelis og serveres varm eller
kold.